Jolly Impex
 
accesorii tamplarie aluminiu, confectii metalice, materiale placare, automatizari, constructii
 
  
 
Prezentare 
Înființată la începutul anului 1995, JOLLY IMPEX a luat naștere ca o societate pe acțiuni cu capital mixt italo-romanesc, care avea drept obiect de activitate comercializarea profilelor din aluminiu de origine italiana și a accesoriilor pentru confecții din aluminiu. 
În timp activitatea noastra s-a axat mai mult pe comercializarea accesoriilor pentru confecții metalice și mai puțin pe cea a profilelor. 
Jolly Impex promovează o gamă completă de accesorii și multe alte produse complementare tâmplăriei, necesare în construcțiile civile și industriale, capabile să conjuge într-un mod optim eficiența și funcționalitatea. Datorită multiplelor alternative propuse suntem în masură să satisfacem orice exigență. 
Accesoriile promovate și comercializate de societatea noastră sunt foarte variate începând de la garnituri și elemente de fixare până la accesorii decorative, care pun în valoare confecțiile create. 
Gama accesoriilor este foarte mare acoperind necesarul complementar al profilelor noastre cât și al altor profile existente pe piața românească (balamale, colțare, broaște și încuietori, mânere obișnuite și mânere antipanică, cremoane, mecanisme de dublă deschidere, motoare pentru deschiderea ferestrelor la înălțime, s.a.). 
Alături de accesoriile pentru tâmplarie din aluminiu sunt și accesoriile pentru confecții metalice: balamale, pivoți, rotile pentru porți glisante, ghidaje, binale, etc. 
Policarbonatul, pereții termoizolanți, alucobond-ul, laminatele plastice și alte materiale de placare fac parte din produsele oferite de noi, existente în stocuri considerabile. 
În calitate de distribuitor autorizat al societății HORMANN Romania, societatea noastră va poate oferi : 
- uși pentru garaj: rezidențiale și industriale 
- sisteme de acționare 
- uși de siguranță 
- tehnica de încărcare 
Segmentul de automatizări este bine dezvoltat în sensul că automatizările pentru uși pot fi configurate la dimensiunile solicitate, astfel încât acestea sunt livrate în maxim 2 zile, automatizările pentru porți batante și glisante, ușile de garaj și automatizările aferente lor pot fi livrate și montate în timp foarte scurt. La acestea toate tehnicienii noștri vă asigură sevice-ul în garanție și postgaranție dispunând și de un stoc mare de piese de schimb. 
În funcție de dimensiunile comenzii dumneavoastre și de modalitatea de plată puteți beneficia de reduceri de preț și transport gratuit. 
În diferite cazuri, livrarea se face prin poștă, mesagerie sau curieri rapizi. 
Jolly Impex, conștientă de ritmul rapid al dezvoltării tehnice și economice din Romania, s-a angajat să promoveze și comercializeze pe piața internă produsele de înaltă tehnologie prezente pe piața internațională. 
Obiectivul nostru principal este acela de a presta servicii rapide și eficiente, raspunzând prompt solicitarilor dumneavoastră. 
În continuare vă rugăm să analizați cu atenție detaliile ofertei noastre pentru a alege produsele necesare bunei desfășurări a activității dumneavoastră. 
 
Vă așteptăm!  
 
 
 
 
Google
Web www.jolly-impex.ro